Senang schrijven, een zeer exclusieve schrijfretraite op Bali

in de tuin

In de tuin van onze villa

We gaan in 2024 naar Bali!

Volledig senang je boek schrijven

Een ‘gouden’, high end, schrijfretraite van tien dagen op het prachtige en indrukwekkende Bali. Een programma waarin we ‘senang’ maar ook intensief samen werken aan jouw non-fictie boek. En waarin ook ruimte is om dit schitterende eiland te verkennen. Je kunt tussen het schrijven door gaan wandelen, mountainbiken of zwemmen (al dan niet met dolfijnen…).

We verblijven in een schitterende villa in het noorden van Bali. Het zwembad van de grote, zeer verzorgde tuin eindigt in zee … Overal zijn zitjes waar je ongestoord kunt werken aan je boek in wording.

We worden volledig in de watten gelegd door het bescheiden en vriendelijke personeel, het is dan ook een all inclusive schrijfretraite. Drie heerlijke, verse maaltijden per dag. Uiteraard heb je een ruime, eigen (slaap) kamer tot je beschikking. In en rondom het huis hebben we WiFi.

Iedere dag word je een uur individueel begeleid door auteurscoach Ineke Hogema. Zodat je wat betreft het schrijven en uitgeven van jouw boek, hele grote, concrete stappen kunt zetten.

Voorafgaand aan deze unieke schrijfretraite krijg je tien uur individuele auteurscoaching door Ineke. Eenmaal op Bali kun je gelijk met veel focus aan de slag.

Na tien dagen ‘Senang Schrijven’ ga je naar huis met een geheel afgerond manuscript of in ieder geval met een manuscript waarbij je alleen nog maar de puntjes op de ‘i’ hoeft te zetten. Bovendien heb je na de schrijfretraite ook recht op vier uur individuele auteurscoaching.

Zo weet je zeker dat jouw boek er ook écht komt. No escape, wel heel relaxt.
Vanwege het exclusieve karakter zijn er slechts drie plaatsen beschikbaar…

Wanneer?
Tien dagen in 2024. Vooralsnog is deze exclusieve schrijfretraite gepland in de periode oktober-november 2024.
Schroom niet om je favoriete dagen door te geven.
Selamat datang (Indonesisch voor: Wees welkom).

Waar?
Een luxe villa aan de noordkust van Bali.

Mocht je serieuze belangstelling hebben, dan nodigt Ineke Hogema je uit voor een oriëntatiegesprek. Daarna gaan we afspraken maken voor de individuele auteurscoachingsdagen.

Neem voor nadere informatie over het tarief contact op met Ineke.

Rijstterrassen Bali

Rijstterrassen Bali