Over Ineke

Het is mijn missie om ondernemende en bevlogen auteurs een podium te bieden

Al mijn hele leven lang heb ik iets met boeken. Als jong meisje wilde ik schrijfster, bibliothecaresse én lerares worden. Vele jaren werkte ik als docent en onderzoeker op de Vrije Universiteit in Amsterdam, bij de studierichting Cultuur, Organisatie en Management. Daarna als acquirerend redacteur voor een grote, traditionele uitgeverij, VBK, in Utrecht. Tegenwoordig leg ik als zelfstandig uitgeefprofessional mijn ziel en zaligheid in de begeleiding van auteurs bij het schrijven, publiceren en promoten van non-fictie boeken.

Mijn specialisatie is het begeleiden en uitgeven van boeken op het gebied van (business) spiritualiteit, organisaties en management, coaching, psychologie, rouw en verlies, levensverhalen, lifestyle, gezonde voeding en duurzaamheid.

Dit zijn ook de thema’s waarop ik als ghostwriter actief ben. Als ghostwriter schrijf ik voor jou. Ik teken met veel aandacht, kennis en grote zorgvuldigheid jouw verhaal op. Ook dan heb je gegarandeerd binnen negen maanden jouw boek in handen.

Ik ben helder in offertes, afspraken, aanwijzingen en adviezen. Enthousiasmerend, kritisch, inhoudelijk betrokken en eerlijk in mijn feedback. Met hart en ziel werk ik samen met jou aan een succesvol boek.
Een boek dat jouw verhaal vertelt, jouw visie of methode deelt én jou als auteur zichtbaar maakt.

Uitgeverij Lente is mijn kleinschalige, faciliterende kwaliteitsuitgeverij. Hier geef ik uitsluitend boeken uit van auteurs die ik zelf in een auteurscoachingstraject heb begeleid. Zo kan ik garanderen dat de kwaliteit van de boeken die ik uitgeef hoog is. Anders gezegd: ik sta ‘achter elke letter’ die ik uitgeef! En: bij mij heb je dus uitgeefgarantie!

Logo Uitgeverij Lente
Het logo van Uitgeverij Lente is net als het logo van ‘Ineke Hogema, Auteurscoach’, een witte ‘hartvormige tulp’ op een groene achtergrond: de kleur groen staat voor de lente en duurzaamheid. Lente staat ook voor ‘langzaam’: zoals Lente in Festina Lente (Haast u langzaam). Boeken van Uitgeverij Lente boeken zijn te koop op de website van Uitgeverij Lente op de website van de auteur, in de fysieke boekhandel en in online boekhandels, waaronder libris.nl, bol.com en managementboek.nl