Exclusieve schrijfretraites

Schrijven – Publiceren – Fit worden – Geïnspireerd raken:  ga mee met een van onze Schrijfretraites

Sinds 2016 ben ik gecertificeerd ‘retreatcoach’ en organiseer ik exclusieve, unieke schrijfretraites. Op bijzondere prettige en inspirerende locaties. Plekken waar je alle energie zult ervaren om te werken aan jouw boek in wording. Plekken waar je je onmiddellijk thuis voelt. Maar er is wel een belangrijk verschil met ‘thuis’: je zult veel meer rust, inzicht en focus ervaren om te schrijven. De retraites zijn zowel geschikt als je wilt beginnen met het schrijven van een non-fictieboek als voor auteurs in spe die ‘meters’ willen maken.

Benieuwd naar de volgende bestemming?
In de prille nazomer van 2020 heeft voor het eerst een schrijfretraite plaats gevonden in Nederland, op Texel.
Op dit prachtige Waddeneiland hebben de deelnemers een week lang alle informatie gekregen en inspiratie ervaren die onontbeerlijk is als je van plan bent om een boek te schrijven en dat uit te geven!
Hoewel er nog geen nieuwe, concrete data zijn voor een schrijfretraite in Nederland, laat ik deze websitepagina bewust open staan, om je een impressie te geven van wat er mogelijk is.
Klik hier voor meer informatie over de Sukha Schrijfretraite op Texel.

In 2024
Ook in de nazomer van 2024 gaan we weer naar Portugal, naar de Algarve!
De Primavera schrijfretraite  is niet alleen de ideale ideale start voor het schrijven van jouw boek. Ook is het een heerlijke en waardevolle schrijfvakantie als je ‘gewoon’ schrijfmeters wilt maken, betere (web) teksten wilt schrijven of wilt werken aan een promotieplan voor jouw boek.

Klik hier voor meer informatie over ‘de Primavera Schrijfretraite in Portugal’.

Senang Schrijven is een buitengewone, exclusieve schrijfretraite van tien dagen op Bali. We verblijven op dit prachtige, magische en inspirerende eiland in een luxe villa pal aan het strand. Iedere dag krijg je een uur individuele auteurscoaching en heb je alle tijd en ruimte om geheel ‘senang’ aan je boek te schrijven. Een unieke ‘all inclusive’ schrijfretraite met een zeer beperkt aantal deelnemers.
Klik hier voor meer informatie.

Ik zie je graag op een van de Schrijfretraites en schroom niet contact op te nemen als je meer wilt weten.