Exclusieve schrijfretraites

Schrijven – Publiceren – Fit worden – Geïnspireerd raken:  ga mee met een van onze Schrijfretraites

Sinds 2016 ben ik gecertificeerd ‘retreatcoach’ en organiseer ik exclusieve, unieke schrijfretraites. Op bijzondere prettige en inspirerende locaties. Plekken waar je alle energie zult ervaren om te werken aan jouw boek in wording. Plekken waar je je onmiddellijk thuis voelt. Maar er is wel een belangrijk verschil met ‘thuis’: je zult veel meer rust, inzicht en focus ervaren om te schrijven. De retraites zijn zowel geschikt als je wilt beginnen met het schrijven van een non-fictieboek als voor auteurs in spe die ‘meters’ willen maken.

Benieuwd naar de volgende bestemming?
Anno Corona is ook alles omtrent het doorgaan van Schrijfretraites in het buitenland onzeker. In de prille nazomer van 2020 heeft daarom voor het eerst een schrijfretraite plaats gevonden op Texel!
Op dit prachtige Waddeneiland hebben hele gemotiveerde deelnemers een week lang alle informatie gekregen en inspiratie ervaren die onontbeerlijk als je van plan bent om een boek te schrijven en dat uit te geven! Ik laat deze websitepagina bewust open staan, om je een impressie te geven van wat wel mogelijk is in het geval dat Corona ons nog steeds in zijn greep houdt en reizen naar het buitenland niet door kunnen gaan of worden afgeraden.
Klik hier voor meer informatie over de Sukha Schrijfretraite op Texel.

In 2021
Door alle Corona-perikelen kan nu ook in het voorjaar van 2021 de Primavera schrijfretraite helaas geen doorgang vinden. We gaan er nu van uit dat we in de lente van 2022 zonder enig voorbehoud wel weer naar Portugal, naar de Algarve kunnen!

De Primavera schrijfretraite  is niet alleen de ideale ideale start voor het schrijven van jouw boek. Ook is het een heerlijke en waardevolle schrijfvakantie als je ‘gewoon’ schrijfmeters wilt maken, betere (web) teksten wilt schrijven of wilt werken aan een promotieplan voor jouw boek.

Klik hier voor meer informatie over ‘de Primavera Schrijfretraite in Portugal’, die nu gepland is van 10 tot en met 15 april 2022. 

En omdat we de hoop natuurijk niet opgeven blijft ook alle informatie over Senang Schrijven hier staan. Senang Schrijven is een buitengewone, exclusieve schrijfretraite van tien dagen op Bali. We verblijven op dit prachtige, magische en inspirerende eiland in een luxe villa pal aan het strand. Iedere dag krijg je een uur individuele auteurscoaching en heb je alle tijd en ruimte om geheel ‘senang’ aan je boek te schrijven. Een unieke ‘all inclusive’ schrijfretraite met een zeer beperkt aantal deelnemers.
Klik hier voor meer informatie.

Ik zie je graag op een van de Schrijfretraites en schroom niet contact op te nemen als je meer wilt weten.