Exclusieve schrijfretraites

Schrijven – Publiceren – Fit worden – Geïnspireerd raken:  ga mee met een van onze Schrijfretraites

Sinds 2016 ben ik gecertificeerd ‘retreatcoach’ en organiseer ik exclusieve, unieke schrijfretraites. Op bijzondere prettige en inspirerende locaties. Plekken waar je alle energie zult ervaren om te werken aan jouw boek in wording. Plekken waar je je onmiddellijk thuis voelt. Maar er is wel een belangrijk verschil met ‘thuis’: je zult naast dagelijks zon op je huid, veel meer rust, inzicht en focus ervaren om te schrijven. De retraites zijn zowel geschikt als je wilt beginnen met het schrijven van een non-fictieboek als voor auteurs in spe die ‘meters’ willen maken.

Benieuwd naar de volgende bestemming?
In de prille nazomer van 2020, van maandag 7 tot en met vrijdag 11 september 2020, vindt er voor het eerst een schrijfretraite plaats op Texel! Op dit prachtige Waddeneiland krijg je een week lang alle informatie en inspiratie die onontbeerlijk als je van plan bent om een boek te schrijven en dat uit te geven! Klik hier voor meer informatie.

In 2021
Door alle Corona-perikelen kon het in het voorjaar van 2020 geen doorgang vinden, maar in de lente gaan we weer naar Portugal, naar de Algarve. Daar vindt de jaarlijkse Primavera schrijfretraite plaats. De ideale ideale start voor het schrijven van jouw boek. Ook een heerlijke en waardevolle schrijfvakantie als je ‘gewoon’ schrijfmeters wilt maken, betere (web) teksten wilt schrijven of wilt werken aan een promotieplan voor jouw boek.
Klik hier voor meer informatie over ‘de Primavera Schrijfretraite in Portugal’, die nu gepland is van 18 tot en met 23 april 2021 in de Algarve

Bovendien hopen we in 2021 naar Bali te gaan! Voor een buitengewone, exclusieve schrijfretraite van tien dagen: Senang Schrijven. We verblijven op dit prachtige, magische en inspirerende eiland in een luxe villa pal aan het strand. Iedere dag krijg je een uur individuele auteurscoaching en heb je alle tijd en ruimte om geheel ‘senang’ aan je boek te schrijven. Een unieke ‘all inclusive’ schrijfretraite met een zeer beperkt aantal deelnemers.
Klik hier voor meer informatie.