Exclusieve schrijfretraites

Sinds 2016 organiseer ik exclusieve, unieke schrijfretraites. Op bijzondere prettige en inspirerende locaties. Plekken waar je alle energie zult ervaren om te werken aan jouw boek in wording. Plekken waar je je onmiddellijk thuis voelt. Maar er is wel een belangrijk verschil met ‘thuis’: je zult naast dagelijks zon op je huid, veel meer rust en focus ervaren om te schrijven.

Benieuwd naar de volgende bestemming?
In 2020 gaan we weer naar Portugal, naar de Algarve. Daar vindt de Primavera schrijfretraite plaats. De ideale ideale start voor het schrijven van jouw boek. Ook een heerlijke en waardevolle schrijfvakantie als je ‘gewoon’ schrijfmeters wilt maken, betere (web) teksten wilt schrijven of wilt werken aan een promotieplan voor jouw boek.
Klik hier voor meer informatie over ‘de Primavera Schrijfretraite in Portugal’, 
6 tot en met 11 september 2020 in de Algarve.

 Schrijven – Publiceren – Fit worden – Geïnspireerd raken:  ga met ons mee naar de Algarve.

Bovendien gaan we in het najaar van 2020 naar Bali.
Voor een buitengewone, exclusieve schrijfretraite van tien dagen: Senang Schrijven. We verblijven op dit prachtige, inspirerende eiland in een luxe villa pal aan het strand. Iedere dag krijg je een uur individuele auteurscoaching en heb je alle tijd en ruimte om geheel ‘senang’ aan je boek te schrijven. Een unieke ‘all inclusive’ schrijfretraite met een zeer beperkt aantal deelnemers.
Klik hier voor meer informatie.