Mei 2019

Schrijven – Resetten – Geïnspireerd worden: ga mee naar de Algarve.

Ook zo’n zin in een lange zomer? Meer genieten, meer bewegen en bovenal eindelijk aan dat boek beginnen dat al zo lang in je hoofd zit? Ga dan samen met mij en lifestyle coach Nannet van der Ham in september naar Portugal. Inmiddels organiseren we voor de vierde keer een retraite waarin we beweging en schrijven combineren. Reset jezelf & Schrijf is voor iedereen met plannen om een boek te schrijven en dat uit te geven. Deze heerlijke week is, door alle focus en rust die je zult ervaren, ook buitengewoon geschikt als je al bezig bent met een manuscript.
In de Algarve verblijven we in een heel prettig, mooi en kleinschalig hotel met fijne kamers, leuke terrassen en een riant zwembad. Nannet geeft dagelijks Pilates en een Reset jezelf workshop en bij mij kun je naast individuele auteurscoaching een workshop volgen op het gebied van schrijven en uitgeven. Alle ins- en outs van het lanceren van een boek komen in deze unieke week aan bod. Je krijgt zinvolle oefeningen en bijzondere tips die je gelijk kunt toepassen. Het programma is bovendien zo opgebouwd dat je een flink aantal uren per dag ‘eigen’ schrijftijd hebt.
Ga mee! en klik hier voor meer informatie en bezoek ook de website van Puur en Kuur.

Als snelle beslisser mogen we je tot 1 juni 2019 een korting geven van € 75,00.

Foto's


Inspirerende en grensverleggende boeken 💚💚💚

Het gaat bijzonder goed met de boeken die bij mijn uitgeverij, Uitgeverij Lente, zijn verschenen. Van zowel Vrije Geboorte van Anna Myrte Korteweg als van ALS heb je niet alleen van Mariska van Gennep is dit voorjaar de tweede druk uitgekomen.
Vrije Geboorte is een boek dat ik heb uitgegeven omdat ik het alle zwangere vrouwen zo van harte gun om dit te lezen. Het is een belangwekkend boek dat beslist beschikbaar moet blijven voor toekomstige generatie moeders. Juist in deze tijd van vergaande medicalisering rondom geboortezorg.
ALS heb je niet alleen steekt alle mantelzorgers een hart onder de riem. Mariska van Gennep weet met haar eerlijke verhaal niet alleen ALS patiënten en hun directe omgeving te inspireren maar ook zorgverleners, verzekeraars en patiëntenverenigingen. Door de grote inzet van Mariska is ALS heb je niet alleen ook te koop in een aantal ziekenhuiswinkels.

Omslagen

Nog meer goed boekennieuws want onlangs is het contract rondgekomen tussen auteur Maya Stomp en een grote gerenommeerde Duitse uitgever. Wij weduwen zijn een taai volkje wordt nu vertaald en begin 2020 in Duitsland gelanceerd. Een bijzonder succes, want de kans is groot dat na deze Duitse vertaling ook een Engelstalige volgt.
Wat ik daarnaast bijzonder leuk vind om hier als trotse auteurscoach en uitgever te vermelden is dat Maya mee heeft gedaan aan de eerste editie van ‘Reset jezelf & Schrijf’, in 2016. Onder de Spaanse zon heeft zij de opzet van haar boek verder uitgewerkt en daarmee de basis gelegd voor een potentiële everseller.


Start je Boek op de Berg!

Op donderdag 10 oktober 2019 vindt er weer een ‘Start je Boek op de Berg! plaats. Een hele heerlijke dag bezig met jouw boekidee en met inspirerende en praktische oefeningen. Zo kom je tot een goede opzet van jouw manuscript en een excellent publicatieplan. Ik geef je bovendien up-to-date informatie en unieke tips over het uitgeven en promoten van een boek. Je gaat naar huis met een flinke dosis schrijfzin en een realistisch beeld van de tijd, energie en financiële investering die het schrijven en uitgeven van boek met zich meebrengt. Een absolute aanrader voor iedereen die volgend jaar een boek wil uitgeven. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Foto's


Hartelijke groet,

Ineke Hogema