Augustus 2019

Vers van de pers

Nog niet gevloerd

Toen heel Nederland gevloerd was door de hitte is bij Uitgeverij Lente Nog niet gevloerd; overeind blijven als je bijna-burn-out bent verschenen.

Nog niet gevloerd is beslist niet het zoveelste boek over burn-out. Auteur Mariska Cornelissen zoomt in op de periode die voorafgaat aan een burn-out, de bijna-burn-outfase, en voert de lezer mee naar een van de factoren die tot nu toe vrij onderbelicht is geweest in de discussie rondom burn-out: schaamte. Daarbij baseert zij zich op het baanbrekende onderzoek naar moed en kwetsbaarheid van Brené Brown.

Nog niet gevloerd is een aanrader voor iedereen die regelmatig aan het einde van zijn Latijn is of vanuit zijn professie (HR, verzuim, leidinggevende) met burn-out te maken krijgt.

Lees hier verder over dit belangwekkende boek en bestel het! Dan heb je het morgen in huis!


Retraite Reset jezelf en Schrijf!

Reset jezelf en schrijf!

Nog meer zomers nieuws:
De schrijfretraite Reset jezelf en Schrijf! vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 20 september in Portugal. We gaan naar de Algarve voor een heerlijke combinatie van schrijven en bewegen. Iedere dag verzorg ik een schrijfworkshop en je krijgt twee keer anderhalf uur individuele begeleiding van mij. Voordat we vertrekken vindt een coachingsessie van drie uur (t.w. van € 339,00) plaats, zodat je in Portugal met heel veel focus aan je boek of teksten kunt werken. Lifestylecoach Nannet van der Ham start de dag met Yoga of Pilates. Lees hier verder …


Start je Boek op de Berg

Start je boek op de berg

Tot slot een voorschot op een inspirerende en informatieve bijeenkomst in de herfst:
Op donderdag 31 oktober vindt er weer een Start je Boek op de Bergplaats. Een masterclass waarin je leert om jouw boekidee om te zetten in een publicatieplan en waarin we actief aan de slag gaan met je hoofdstukkenopzet, titel en achterplattekst. Daarnaast krijg je up-to-date informatie en unieke tips over het uitgeven en promoten van een boek. Lees hier verder …


Hartelijke groet,

Ineke Hogema