Reset jezelf & Schrijf!

We gaan 19 tot en met 24 april 2020 naar Portugal…

Voor de vierde keer organiseer ik in het voorjaar van 2020 een schrijfretraite voor iedereen met plannen om een boek te schrijven en dat uit te geven! De Primavera schrijfretraite in Portugal is er primair op gericht om jouw boekidee om te zetten in een publicatieplan. Zodat je doelgericht en met plezier invulling kunt geven aan je behoefte of wens om een goed non-fictie boek te lanceren.


Deze heerlijke week is, door alle focus en rust die je zult ervaren, ook buitengewoon geschikt als je al bezig bent met een manuscript. Het programma voorziet in individuele auteurscoaching en veel inspiratie,  ideaal als je flink wat schrijfmeters wilt maken.

We gaan naar het zonnige Portugal, naar de Algarve. 

Naast individuele auteurscoaching van twee keer anderhalf uur kun je iedere dag een workshop volgen op het gebied van schrijven en uitgeven. Alle ins- en outs van het schrijven van een boek komen aan bod. Je krijgt zinvolle oefeningen en bijzondere tips die je gelijk kunt toepassen. Het programma is zo opgebouwd dat je bovendien een flink aantal uren per dag ‘eigen’ schrijftijd hebt.

 

Cegonha club Portugal

 

Kortom, deze Portugese schrijfretreat combineert ‘het nuttige’ met het (buitengewoon) ‘aangename’!

Een kennismaking en individuele auteurscoaching van anderhalf uur voorafgaand aan de retraite (in Nederland, t.w. van €180,00 excl. btw.), maakt deel uit van het programma. Zodat je echt grote stappen kunt zetten in Portugal. Ook na afloop van deze retraite heb je recht op anderhalf uur auteurscoaching. We maken een (online) afspraak binnen drie weken na 24 april.
Heb je vragen over deze unieke schrijfretraite neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik licht het een en ander van harte toe.

 

Enkele deelneemsters van ‘Kom in Beweging en Schrijf!’* aan het woord:

Een gouden formule: volop persoonlijke aandacht van de altijd energieke Nannet in combinatie met de zeer informatieve, inspirerende workshops en stimulerende schrijfcoaching van Ineke.

Een topweek! Een heerlijke locatie en ik heb echt meters kunnen maken wat mijn boek betreft. Nannet en Ineke zijn een heel goed team.

Het was een hele goede ervaring om een week samen met andere auteurs in spe door te brengen. Ik heb veel inzichten opgedaan en kan nu thuis gemakkelijker verder. 

* De eerste drie edities noemden we ‘Kom in beweging en Schrijf!’. We hebben onze retraite nu omgedoopt in ‘Reset Jezelf en Schrijf!’ omdat deze naam nog meer van toepassing is op dat wat we doen: door te resetten komen we in de juiste schrijfmood en geven we het schrijfproces niet alleen handen en voeten, maar ook vleugels!