Kom in beweging en schrijf!

We gaan naar Portugal…

Samen met Nannet van der Ham, wellness- en lifestylecoach én auteur van ondermeer het succesvolle Reset Jezelf! organiseer ik in 2019 voor de vierde keer ‘Kom in beweging en schrijf!’. Voor iedereen met plannen of een (non-fictie) boek te schrijven en dat uit te geven!

Deze heerlijke week is, door alle focus en rust die je zult ervaren, ook buitengewoon geschikt als je al bezig bent met een manuscript. We gaan naar het heerlijke Portugal, naar de Algarve. En verblijven op een heel prettig, mooi en natuurlijk landgoed met fijne kamers, leuke terrassen, een riant zwembad en zeer voortreffelijke maaltijden.

Naast individuele auteurscoaching van twee keer anderhalf uur kun je iedere dag een workshop volgen op het gebied van schrijven en uitgeven. Alle ins- en outs van het het lanceren van een boek komen aan bod. Je krijgt zinvolle oefeningen en bijzondere tips die je gelijk kunt toepassen .
Iedere ochtend verzorgt Nannet een Yoga en Pilates workshop: ontspannen bewegen aan de rand van het zwembad. Een energiek begin van een fijne schrijfdag. Ook verzorgt Nannet haar fameuze fitwalks en kan ze je trakteren op een Reiki-behandeling.

Kortom, deze Portugese schrijfretreat combineert ‘het nuttige’ met het (buitengewoon) ‘aangename’!

Wat houd je nog tegen? ‘Kom in beweging en schrijf!’
Wil je meer informatie over deze unieke Schrijfretraite vraag dan via de contactpagina de folder aan.
 

Enkele deelneemsters aan het woord:

Een gouden formule: volop persoonlijke aandacht van de altijd energieke Nannet in combinatie met de zeer informatieve, inspirerende workshops en stimulerende schrijfcoaching van Ineke.

Een topweek! Een heerlijke locatie en ik heb echt meters kunnen maken wat mijn boek betreft. Nannet en Ineke zijn een heel goed team.

Het was een hele goede  ervaring om een week samen met andere auteurs in spe door te brengen. Ik heb veel inzichten opgedaan en kan nu thuis gemakkelijker verder. Het leuke is trouwens dat we als groep nog steeds contact hebben.