Senang schrijven, een zeer exclusieve schrijfretraite op Bali

in de tuin

In de tuin van onze villa

Volledig senang je boek schrijven

Een ‘gouden’, high end, schrijfretraite van tien dagen op het prachtige en indrukwekkende Bali.
Een programma waarin we ‘senang’ maar ook intensief samen werken aan jouw (business) boek.

We verblijven in een schitterende villa in het noorden van Bali. Het zwembad van de grote, zeer verzorgde tuin eindigt in zee… Overal zijn zitjes waar je ongestoord kunt werken aan je boek in wording. We worden volledig in de watten gelegd door het bescheiden en vriendelijke personeel, het is dan ook een all inclusive schrijfretraite. Drie heerlijke, verse maaltijden per dag. Uiteraard heb je een ruime, eigen (slaap) kamer tot je beschikking. In en rondom het huis hebben we WiFi.

Iedere dag word je een uur individueel begeleid door Auteurscoach Ineke Hogema. Zodat je wat betreft het schrijven en nadenken over de lancering van jouw boek, hele grote, concrete stappen kunt zetten.

Na tien dagen ga je naar huis met een manuscript dat je alleen nog maar hoeft te ‘finetunen’, waarbij je alleen nog maar de puntjes op de ‘i’ hoeft te zetten. Eenmaal thuis zul je dan ook met veel plezier en gemak je manuscript definitief kunnen afronden.

Vanwege het exclusieve karakter zijn er slechts vier plaatsen beschikbaar…

Senang schrijven zal plaatsvinden in het voorjaar van 2010. 

Mocht je serieuze belangstelling hebben, dan nodigt Ineke Hogema je uit voor een oriëntatiegesprek. Daarna kun je je boeking regelen.

Neem voor nadere informatie contact op met Ineke.

Rijstterrassen Bali

Rijstterrassen Bali